top of page

ons 10 juli

|

Röda Kvarn Kultur Ljusdal

Annasaras Sommarscen med gäster - 10 juli

Annasara Dahrén är värd och bjuder in musikaliska vänner till helkvällar på Röda Kvarn. Det är fri entré. Annasara är konferencier och spelar även själv! Kvällens gäster: SIMONEN (Simon Jansson), JONATAN WENGELIN och VIGGO (Victoria Stehn). Det här ser vi fram emot! Boka plats genom OSA-knappen!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Annasaras Sommarscen med gäster - 10 juli
Annasaras Sommarscen med gäster - 10 juli

Tid och plats

10 juli 2024 19:00 – 21:30

Röda Kvarn Kultur Ljusdal, Norra Järnvägsgatan 17, 827 31 Ljusdal, Sverige

Om evenemanget

Gästerna presenterades i P4 Gävleborg måndag 1 juli kl. 10.30!  

Fri entré!

Boka plats genom att klicka på OSA-knappen.

Bord: Kom gärna en god stund  innan föreställning om ni vill äta. Detta för att köket ska hinna med.

Sittplatser är på stolar eller bänkar och då finns handhållen mat, t.ex. wraps eller burgare. Kom i god tid.

Annasara Dahrén är konferencier under kvällen och kommer även själv spela en del. Det är är ett nytt koncept som vi vill prova och som vi tror mycket på. 

SIMONEN (Simon Jansson) är musiken från Simon Jansson, tidigare hemma i Arbrå och Bollnäs, nu levandes i Stockholm/Alfta.

Efter att ha varit en del av södra Hälsinglands musikliv under 00-talet, bl.a. elgitarrist och låtskrivare i bandet Delacroix från Bollnäs, är det nu mer än 20 år sedan de egna låtarna framfördes själv. Att det sker nu kommer efter några år med själsnöd och en återupptäckt glädje/frihet/kontakt i timmarna med gitarren.

Det senaste året har det repats med musikvänner i Hälsingland och under våren spelats in i Aftersound studio, Ismyra (Bollnäs), Studio Lab259 (Stockholm) och hemma i kök hos vänner (Hertsjö) och vid eldstaden hemma i Alfta. Inspelningen mixas för närvarande av Bollnäsbördige Joakim Lindberg (MF/MB/) i hans Studio Sickan (Malmö) och släpps senare i år.

Musikaliskt kan ni vänta er en akustisk gitarrindiepop på svenska med vibrationer från 90- och 60-talen. För kvällen i en-personssättning.

JONATAN WENGELIN

Spelar en blandning av amerikansk folk och svenska visor av artister så som Bob Dylan och Fred Åkerström.

VIGGO 

Viggo (Victoria Stehn) är en singer/songwriter från Hudiksvall. Hon har spelat i några olika konstellationer; Hudikbaserade folkduon Foggies, Gotlandsbandet Volga och olika punkprojekt i Stockholm. Sedan 4 år tillbaka är hon hemflyttad till Hudik och har sedan dess kört lite sologrejer och tillsammans med det nystartade bandet Huron Arriba, som förhoppningsvis står på en scen nära dig snart!

Dela eventet

bottom of page