top of page

lör 14 okt.

|

Röda Kvarn Kultur

Breda Gatan (Test biljetter)

Fyra starka erfarna folkmusiker framför visor med humor, svårmod och berättelsen i fokus. Emma Härdelin, Johanna Bölja Hertzberg, Kjell-Erik Eriksson och Ola Hertzberg.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Breda Gatan (Test biljetter)
Breda Gatan (Test biljetter)

Tid och plats

14 okt. 2023 19:00 – 21:30

Röda Kvarn Kultur, Norra Järnvägsgatan 17, 827 31 Ljusdal, Sverige

Om evenemanget

I maj 2019 klev ett nytt band med ”gamla” folkmusiker ut i dagsljuset. Breda gatan hade kommit för att stanna.

Kvartetten består av fyra starka och ytterst erfarna folkmusiker, som slagit sig samman för att framföra visor med humor, svårmod och berättelsen i fokus.

Bakom namnet hittar vi folksångerskorna Emma Härdelin och Johanna Bölja Hertzberg, fiolspelmannen Kjell-Erik Eriksson och Ola Hertzberg på nyckelharpor.

Med sina personliga arrangemang förmedlar de sorgliga, vackra, underfundiga och fräcka visor, varvat med instrumentalpartier, polskor och trallar. Det kan låta kärvt, ljuvt och allt däremellan, men alltid med stor förtrogenhet i att låtarna bär i sig själva. Kanske är det blandningen och kontrasterna som kännetecknar Breda gatans repertoar.

Priser:

Entré: 180 kr

Medlemmar: 140 kr

Barn under 15 år går in gratis. Om du köper biljetter här kan du ange hur många barn som kommer med dig, så att vi kan reservera platser. 

Om du väljer att köpa biljetter i entrén istället, kan du boka platser för ditt sällskap, inkl. barnen, under "boka plats/bord". 

Biljetter

 • Röda Kvarn Kultur

  Från 140,00 kr till 180,00 kr
  Försäljning avslutad
  • 180,00 kr
   +4,50 kr serviceavgift
  • 140,00 kr
   +3,50 kr serviceavgift

Totalt

0,00 kr

Dela eventet

bottom of page