top of page

lör 16 nov.

|

Röda Kvarn Kultur Ljusdal

Cats and Dinosaurs - ett energiskt swingkollektiv som inbjuder oss till dans

Swing med lekfullhet, sväng, dansglädje och politisk ångest som musikaliska ledstjärnor. Cats and Dinosaurs är ett vänsterfeministiskt swingkollektiv från Göteborg som blandar den objektivt bästa musikstilen med den objektivt bästa politikstilen. Resultat: dansfest!

Cats and Dinosaurs - ett energiskt swingkollektiv som inbjuder oss till dans
Cats and Dinosaurs - ett energiskt swingkollektiv som inbjuder oss till dans

Tid och plats

16 nov. 2024 19:00 – 21:30

Röda Kvarn Kultur Ljusdal, Norra Järnvägsgatan 17, 827 31 Ljusdal, Sverige

Om evenemanget

Bord: Kom gärna en timme innan föreställning om ni vill äta. Detta för att köket ska hinna med.

Sittplatser är på stolar eller bänkar och då finns handhållen mat, t.ex. wraps eller burgare. Kom i god tid.

Mer info om Cats & Dinosaurs

Göteborgs eget tradjazz-avantgarde är tillbaka med sin tredje skiva! Med punkig gammeljazz och vänsterfeministiska texter på svenska har Cats and Dinosaurs på kort tid blivit ett kultfenomen världen över. Med flitigt turnérande, två skivor i bagaget, hemmasnickrade stop motion-videos och en aldrig sinande hybris har de byggt upp en publik som de flesta unga jazzband bara kan drömma om. Låtar som ”Jobba mindre!”, ”Varning till dom rika” och ”Manligheten är ett socialt problem” har tagits upp i Sveriges kampsångskanon och sjungs på demonstrationer och manifestationer över hela landet.

Nu blickar Cats and Dinosaurs mot större horisonter och släpper sin första skiva på engelska: The Shape of Swing to Come! Skivan har crowdfundats av fansen och bjuder både på några av bandets hits i engelska versioner och ett gäng helt nya låtar. Musikaliskt kan den sammanfattas med Yngwie Malmsteens klassiska devis: mer är alltid mer! Men hur ska allt detta firas då undrar du? Med maskerad såklart!!! Några veckor efter att Cats and Dinosaurs kommit hem från skivans releaseturné i Tyskland, slår dom upp portarna till Musikens Hus och Den Stora Releasemaskeraden.

Biljetter

 • Salong - Plats med bord

  Ni får ett bord i salongen med sittplatser för alla i bokningen. Vid andra önskemål, kontakta oss på boka@rodakvarnkultur.se Kom gärna en timme innan föreställning om ni vill äta. Detta för att köket ska hinna med.

  Från 10,00 kr till 200,00 kr
  • 200,00 kr
   +5,00 kr serviceavgift
  • 180,00 kr
   +4,50 kr serviceavgift
  • 10,00 kr
   +0,25 kr serviceavgift
 • Salong - Sittplats utan bord

  Du/Ni får sittplats utan bord i salongen. Vid speciella önskemål, kontakta oss på boka@rodakvarnkultur.se Sittplatser är på stolar eller bänkar och då finns handhållen mat, t.ex. wraps eller burgare. Kom i god tid.

  Från 10,00 kr till 200,00 kr
  • 200,00 kr
   +5,00 kr serviceavgift
  • 180,00 kr
   +4,50 kr serviceavgift
  • 10,00 kr
   +0,25 kr serviceavgift

Totalt

0,00 kr

Dela eventet

bottom of page