top of page

sön 12 feb.

|

Röda Kvarn Kultur

Det är synd om män i skor

Två män. En kokplatta. Några ägg. Vad kan gå fel? Skådespelerskorna Mia Westin och Charlotte Lindmark transformerar sig till Maurits och Kent; två norrländska män i övre medelåldern. Arrangör: Ljusdals Riksteaterförening. Biljetter: https://www.riksteatern.se Länk nedan.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Det är synd om män i skor
Det är synd om män i skor

Tid och plats

12 feb. 2023 15:00

Röda Kvarn Kultur, Norra Järnvägsgatan 17, 827 31 Ljusdal, Sverige

Om evenemanget

Publiken får följa med dem en vardagskväll, då de ska dela med sig av det bästa receptet på ”Äggröra för ensamhushåll”.  I föreställningen mixas östrogen humor med testosteronstinn vardagstragedi!  Kent och Maurits har laddat med ägg och annat matnyttigt för ikväll ska de bjuda på det bästa receptet på äggröra. Men ju mer de vispar, desto mer rörs minnen och känslor upp. Det som skulle vara lättlagat blir svårsmält: deras skal spricker, innandömen rinner ut och allt blandas till en smet av förlorade drömmar och nya perspektiv.

 Medverkande 

Charlotte Lindmark   Mia Westin

 Konstnärligt team 

Glugg Produktion: Charlotte Lindmark   Smart Framförande: Mia Westin

 Producent 

Glugg Produktion

Arrangör: Ljusdals Riksteaterförening

Biljetter: 

https://www.riksteatern.se

MEDLEMSEVENT: Afternoon-tea med teater! Kom till Röda Kvarn söndag den 12 februari kl 15 på afternoon-tea, och se föreställningen Det är synd om män i skor kl 16. Det här är GRATIS för medlemmar. Endast förköpsavgift betalas, begränsat antal, först till (Röda) kvarn! Gratisbiljetter endast via vår hemsida (länk till Tickster). Visa sedan upp medlemskort/kontoutdrag för betald medlemsavgift i éntren när du kommer. Maila oss om du bokat biljett men får förhinder. Pris för icke medlemmar eller om medlemsbiljetterna tar slut: 300 kr, Ungdomar t om 25 år 200 kr. inkl. afternoon tea . Välkomna!

Dela eventet

bottom of page