top of page

lör 24 feb.

|

Röda Kvarn Kultur Ljusdal

Electric Feel Good

Från funkiga rytmer till kraftfulla rockackord och smidiga popharmonier. Explosiv energi och hypnotiska melodier från skogarna i Hälsingland. Release party för nya plattan - Jane´s Inn. Delvis stående publik och dansgolv. Färre bord. Det kommer att bli fullt hus och fullt ös!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Electric Feel Good
Electric Feel Good

Tid och plats

24 feb. 2024 19:00 – 21:30

Röda Kvarn Kultur Ljusdal, Norra Järnvägsgatan 17, 827 31 Ljusdal, Sverige

Om evenemanget

Bord: Kom gärna en timme innan föreställning om ni vill äta. Detta för att köket ska hinna med.

Sittplatser är på stolar eller bänkar och då finns handhållen mat, t.ex. wraps eller burgare. Kom i god tid.

Lyssna på Electric Feel Good

Electric Feel Good, som härstammar från den pittoreska regionen Hälsingland, är ett dynamiskt band som väver samman explosiv energi med hypnotiska melodier. Förankrade i områdets rika musikaliska arv fann bandet sin gemensamma grund bland de rullande kullarna och skogarna. Medlemmarna, var och en med olika bakgrunder, upptäckte en delad passion för boogierock från 70-talet och hämtade inspiration från ikoniska band som The Faces.

Deras musik tar lyssnarna med på en elektrisk resa genom genrer, från funkiga rytmer till kraftfulla rockackord och smidiga popharmonier. Infunderad med en oemotståndlig scen närvaro och förmågan att få publiken att dansa, lämnar Electric Feel Good ett bestående intryck och skapar minnen som varar långt efter att musiken tystnat. Noterbart i deras resa har bandet haft förmånen att vara förband åt välkända artister som Ebbot Lundberg och Atomic Swing, vilket lägger till deras imponerande musikaliska arv.

Biljetter

 • Salong - Plats med bord

  Ni får ett bord i salongen med sittplatser för alla i bokningen. Vid andra önskemål, kontakta oss på boka@rodakvarnkultur.se Kom gärna en timme innan föreställning om ni vill äta. Detta för att köket ska hinna med.

  Från 10,00 kr till 180,00 kr
  Slutsåld
  • 180,00 kr
   +4,50 kr serviceavgift
  • 140,00 kr
   +3,50 kr serviceavgift
  • 10,00 kr
   +0,25 kr serviceavgift
 • Salong - Sittplats utan bord

  Du/Ni får sittplats utan bord i salongen. Vid speciella önskemål, kontakta oss på boka@rodakvarnkultur.se Sittplatser är på stolar eller bänkar och då finns handhållen mat, t.ex. wraps eller burgare. Kom i god tid.

  Från 10,00 kr till 180,00 kr
  • 180,00 kr
   +4,50 kr serviceavgift
  • 140,00 kr
   +3,50 kr serviceavgift
  • 10,00 kr
   +0,25 kr serviceavgift

Totalt

0,00 kr

Dela eventet

bottom of page