top of page

lör 10 juni

|

Röda Kvarn Kultur Ljusdal

Emma Svensson - Country artist & Songwriter

Efter en lyckad spelning sist hon var här välkomnar vi henne nu tillbaka till Röda Kvarn. Emma är från Ljusdal och har spelat i Sverige, Norge, England och USA, in minst i Nashville. Emma spelar country och skriver låtar.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Emma Svensson - Country artist & Songwriter
Emma Svensson - Country artist & Songwriter

Tid och plats

10 juni 2023 19:00 – 21:30

Röda Kvarn Kultur Ljusdal, Norra Järnvägsgatan 17, 827 31 Ljusdal, Sverige

Om evenemanget

Emma Svensson är född och uppvuxen i Ljusdal men har senaste åren varit bosatt i Stockholm. Hon kommer nu tillbaka för att göra en spelning på hemmaplan innan hon åker ut på sommarturné.

En spelning med Emma brukar innehålla mycket skratt, historier och upplyftande låtar som möter känslosamma texter. Utöver en musikalisk leverans strävar hon alltid efter att släppa in publiken så mycket som möjligt och få dem att verkligen lära känna henne under spelningarna.

Emma har varit ute och spelat i många år och har uppträtt med artister som Chris Kläfford, Doug Seegers, Eric Bazilian och så sent som i september i år uppträdde hon på Nalen i Stockholm tillsammans med Sam Outlaw. Hon har spelat på diverse festivaler och evenemang runt om i Sverige, Norge, England och USA. Läs mer om vad hon gjort tidigare och lyssna på hennes hemsida.

https://emmasvensson.net

Entré: 150kr och 120kr för medlemmar.

Dela eventet

bottom of page