top of page

fre 01 dec.

|

Röda Kvarn Kultur

Kizelo Mleko

Ett av Sveriges bästa klezmer och balkanband. Det blir svängiga beats, udda taktarter och riviga melodier! Ta på dansskorna och rulla hatt på Röda Kvarn! Stort dansgolv och stående publik - garanterat drag!

Kizelo Mleko
Kizelo Mleko

Tid och plats

01 dec. 19:00 – 21:30

Röda Kvarn Kultur, Norra Järnvägsgatan 17, 827 31 Ljusdal, Sverige

Om evenemanget

Entré: Ordinarie: 180 kr

Medlemmar: 140 kr

Barn under 15 år: 10 kr

Bord/plats:

Biljetten ger dig garanterad sittplats. Boka bord under BOKA BORD/PLATS ovan eller i samband med biljettköpet. Eftersom vi har max 75-80 platser vid bord gäller "först till kvarn". (Vi meddelar när de är slut.) Sittplatser är på stolar eller bänkar och då finns handhållen mat, t.ex. wraps eller burgare.

Kizelo Mleko blandar egenskrivet material med experimentella arrangemang av traditionella låtar. 2023 släppte de albumet Varning för Leoparden.

Kizelo Mleko, är ett ösigt balkan- och klezmerband från Stockholm. Musiken är full av traditionella tongångar från östra Europa med influenser från allt från pop och rock till klassisk musik. Vår repertoar består av egenkomponerade låtar och arrangemang av traditionella melodier. Vi spelar på små klubbscener med svettiga dansgolv, bröllopsfester med ringlande ringdans såväl som stora konsertlokaler för sittande publik. Vi vill dela med oss av denna instrumentala och dansvänliga musik med ett fräscht och eget sound, och att ge alla som hör oss den energikick som man bara kan få av att höra ett riktigt svängigt balkanbeat!

”Ett är säkert och det är att det är högklassiga musiker och som band mycket tajta tillsammans” – Susanne Holmberg, Lira musikmagasin, 2018

Youtube: https://youtu.be/MN_ozSd6-LA

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5FzRnpxe0qT3CaAW9jatu2?si=IiQQrQagQQuYvUQ-z-Z_2g

Facebook: https://www.facebook.com/kizelomleko

Hemsida: kizelomleko.com

Mer om Bord/plats:

Normalt har vi 75-80 platser vid bord för den som vill kunna äta. Vid större evenemang kan det bli färre bordsplatser.

Vid större evenemang kan det även bli ståplats eller dans, men då anger vi det.

Om du väljer att köpa biljetter i entrén istället för här, kan du boka platser för ditt sällskap under "BOKA BORD/PLATS".

Äta:

Om ni vill äta är vi tacksamma om ni kommer minst en timme innan show, för att ni ska hinna beställa och vi få ut maten.

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • Röda Kvarn Kultur

  Från 10,00 kr till 180,00 kr

  Från 10,00 kr till 180,00 kr

  Prisalternativ
  Pris
  Antal
  Totalt

  Ordinarie

  180,00 kr

  +4,50 kr serviceavgift

  180,00 kr

  +4,50 kr serviceavgift

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela eventet

bottom of page