top of page

fre 29 sep.

|

Röda Kvarn Kultur

Maija Kauhanen & Johannes Geworkian Hellman

Vi minns den fantastiska konserten med Symbio. Nu kommer Johannes tillbaka med sin vevlira och den fantastiska Maija Kauhanen med sin kantele. Så fint att få dem till Röda Kvarn. ”Ett magiskt möte” Detta kan vi varmt rekommendera!

Maija Kauhanen & Johannes Geworkian Hellman
Maija Kauhanen & Johannes Geworkian Hellman

Tid och plats

29 sep. 19:00 – 21:30

Röda Kvarn Kultur, Norra Järnvägsgatan 17, 827 31 Ljusdal, Sverige

Om evenemanget

Entré: Ordinarie: 180 kr

Medlemmar: 140 kr

Barn under 15 år: 10 kr

Bord/plats:

Biljetten ger dig garanterad sittplats. Boka bord under BOKA BORD/PLATS ovan eller i samband med biljettköpet. Eftersom vi har max 75-80 platser vid bord gäller "först till kvarn". (Vi meddelar när de är slut.) Sittplatser är på stolar eller bänkar och då finns handhållen mat, t.ex. wraps eller burgare.

Denna duo är ett spännande möte mellan två av Nordens mest lovordade och aktiva folkmusiker ur den nya generationen. Maija Kauhanen och Johannes Geworkian Hellman har var för sig blivit kända världen över som artister med starkt personligt uttryck och som virtuosa förnyare av sina respektive instrument. I en magisk klangvärld målad med kantele, vevlira och röster tar duon lyssnaren till en tidlös plats där instrument med 1000-åriga rötter möter nutid och skapar musik som berör och överraskar. Med egna kompositioner färdas duon tillsammans för att söka de platser som lämnar avtryck inom oss – alltid med nuet och improvisationen närvarande.

Maija och Johannes har under flera års tid turnerat i Skandinavien och internationellt var för sig, både solo och med band. De möttes under sina studier vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm samt Sibelius-akademien i Helsinki, och fann snabbt ett musikaliskt band till varandra.

https://youtu.be/uHaUwap6vsU

https://youtu.be/hN_qNAuH8xY

https://youtu.be/Uvrfu-6h-cE

Mer om Bord/plats:

Normalt har vi 75-80 platser vid bord för den som vill kunna äta. Vid större evenemang kan det bli färre bordsplatser.

Vid större evenemang kan det även bli ståplats eller dans, men då anger vi det.

Om du väljer att köpa biljetter i entrén istället för här, kan du boka platser för ditt sällskap under "BOKA BORD/PLATS".

Äta:

Om ni vill äta är vi tacksamma om ni kommer minst en timme innan show, för att ni ska hinna beställa och vi få ut maten.

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • Röda Kvarn Kultur

  Från 10,00 kr till 180,00 kr

  Från 10,00 kr till 180,00 kr

  Prisalternativ
  Pris
  Antal
  Totalt

  Ordinarie

  180,00 kr

  +4,50 kr serviceavgift

  180,00 kr

  +4,50 kr serviceavgift

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela eventet

bottom of page