top of page

lör 02 mars

|

Röda Kvarn Kultur Ljusdal

Tack och lov att jag finns - Teater

En musikalisk poetisk föreställning i det lilla formatet med en skådespelare, två musiker, många instrument och sångstämmor. Arrangör: Ljusdals Riksteaterförening - i samarbete med Röda Kvarn Kultur. Länk till biljetter under "Om evenemanget"

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Tack och lov att jag finns - Teater
Tack och lov att jag finns - Teater

Tid och plats

02 mars 2024 19:00 – 21:00

Röda Kvarn Kultur Ljusdal, Norra Järnvägsgatan 17, 827 31 Ljusdal, Sverige

Om evenemanget

OBS! Arrangör och biljetter: Ljusdals Riksteaterförening.

Bord/plats:

Klicka på OSA-knappen och lämna önskemål om bord eller bara sittplats så registreras det och vi reserverar bord/plats för dig/er.

Om borden tar slut meddelar vi det här, så du ser det innan köp. Eftersom vi har max 75-80 platser vid bord gäller "först till kvarn".

Sittplatser är på stolar eller bänkar och då finns handhållen mat, t.ex. wraps eller burgare.

Om föreställningen

Mer:

Vardagslivets sorg och glädje i Kristina Lugns texter.  Musik av Thomas Hertzman, Benny Andersson och Georg Riedel. Skådepelaren Catherine Westling, senast i föreställningen Föregångerskan, nu med två musiker på scenen med piano, cello, basklarinett, ukulele och bastuba.  Från en föreställning där kvinnans rösträtt var i fokus är det nu en kvinnas röst, eller snarare vrål, i en hyllning till tillvaron. Svart humor och igenkänning för alla som älskat och velat passa in.

 Medverkande 

Catherine Westling, Thomas Hertzman, Ove Lindqvist

 Konstnärligt team 

Catherine Westling  Thomas Hertzman  Ove Lindqvist  Agneta Andersson Forssell  Regissör och scenograf: Agneta Andersson Forssell  Producent och turnéläggare: Charlotte Aaby Hertzman

 Producent 

Teaterladan

Dela eventet

bottom of page